Image

Peuterleerplek


Spelend de wereld ontdekken!

JongLeren is dé plek waar peuters spelend leren en zich zo ontwikkelen. Er zijn ruim 50 locaties van JongLeren, verspreid over heel Den Haag. Bij JongLeren kunnen jonge kinderen (2,5 - 4 jaar) en hun ouders al heel veel leren.

Peuterleerplek De Kleine Linde maakt onderdeel uit van Kindcentrum Lindenkwadrant en bereidt uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar spelen op vaste dagdelen (ochtenden en middagen) onder deskundige leiding. 
Naast veel binnen en buiten spelen met andere kinderen is er aandacht voor muziek, knutselen, rekenen, bewegen, zelfstandigheid en met name taalontwikkeling.  
Er wordt gewerkt met hetzelfde speelleerprogramma als het opvolgende basisonderwijs binnen Kindcentrum Lindenkwadrant.Voordat uw kind naar de Peuterleerplek gaat, kunt u, samen met uw kind, al meedoen met een Samenspelgroep. Deze groepen zijn bedoeld voor kinderen van 2 tot 2,5 jaar en hun ouders. Tijdens Samenspel heeft u een gezellige en leerzame ochtend met uw kind. De Nederlandse taal is belangrijk bij de activiteiten die we tijdens Samenspel doen. Juist als u Nederlands moeilijk vindt, en/of als Nederlands niet uw eerste taal is, is het goed als u naar een Samenspelgroep gaat. Deelname is gratis.JongLeren biedt ook VVE Thuis. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie.
Als u hieraan deelneemt ontvangt u themaboekjes waarin activiteiten staan die u thuis, samen met uw kind, kunt doen. De activiteiten sluiten aan op de activiteiten van de Peuterleerplek. </br>

Voor meer informatie: Neem een kijkje op www.jonglerendenhaag.nl

Aanmelden

Heeft u de keus gemaakt, dan kunt u hier uw kind inschrijven voor Peuterleerplek De Kleine Linde.Uiteraard is het ook mogelijk om voor inschrijving nog even een kijkje te nemen of een dagje mee te lopen op de peuterleerplek. Vraag hiernaar bij onze medewerkers op de Peuterleerplek zelf.

Hulp nodig?

Lukt het inschrijven niet of heeft u vragen.
 De servicedesk kindadministratie is dagelijks bereikbaar 
tussen 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 070 205 20 00.

JongLeren berekent geen kosten voor inschrijvingen.

Ouderportal

Na inschrijving op Peuterleerplek De Kleine Linde heeft u van ons een gebruikersnaam en een wachtwoord ontvangen om in te loggen op het ouderportal. 
Hierin vindt u alle informatie over de locatie en ontwikkeling van uw kind.

Log hier in op het ouderportal.Heeft u vragen of lukt het u niet om in te loggen. 
De servicedesk kindadministratie is dagelijks bereikbaar
tussen 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 070 205 20 00.

Image

Contact

JongLeren Peuterleerplek De Kleine Linde
2e Braamstraat 6
2563 HK Den Haag
Telefoon: 070 205 24 91
Image