Image

Kinderopvang Laura Dak


Iedere dag een nieuw avontuur! 

Dát is onze belofte aan kinderen. Maar ook aan u. Met onze 60 kinderopvanglocaties in Haaglanden en ruim 100 jaar ervaring in de branche, zorgen wij ervoor dat u met een gerust gevoel aan uw dag kunt beginnen. Waardoor u van alles kunt doen en meemaken. Net als uw kind...

Kindercentrum Laura Dak maakt onderdeel uit van Kindcentrum Lindenkwadrant en biedt zowel dagopvang aan 0 tot 4-jarigen als buitenschoolse opvang aan 4 tot 13-jarigen. Iedere nieuwe dag biedt kansen. Wij geven u de mogelijkheid uw dag te beleven zoals u wilt en zorgen voor ruimte en rust in uw hoofd. Geven u de zekerheid dat u kind de best denkbare opvang krijgt.

Bij Dak kindercentra is geen dag hetzelfde, op een ding na: we zetten ons altijd volledig en onvoorwaardelijk in voor u en uw kind. Met een positieve instelling en zonder onderscheid. Ieder kind is ons even lief. En iedere ouder of verzorger een even belangrijke klant. Wij beseffen heel goed dat u ons uw dierbaarste bezit toevertrouwt.

Aanmelden  

Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kunt u Laura Dak zelf ervaren. Heeft u uw keuze al gemaakt en wilt u uw kind direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier. Dak kindercentra berekent geen kosten voor inschrijvingen.

Inschrijven kan ook telefonisch (070 750 21 10). Een medewerker van het team Klantadvies informeert en adviseert u over plaatsingsmogelijkheden, kosten en overige voorwaarden.

Ouderportal  

Elke dag zien we uw kind nieuwe dingen leren en ontdekken. Deze magische momenten toveren steeds weer een glimlach op ons gezicht. Met het ouderportal (app en webportal) kunnen we deze mooie momenten, gedurende uw werkdag, ook met u delen. De Dak kindercentra app is te downloaden in de App store (Apple) of in de Playstore (Android). Wilt u liever op het webportal inloggen, ga dan naar https://dak.ouderportaal.nl.

Inloggen  


U hebt van Dak kindercentra inloggegevens ontvangen om mee in te loggen. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten' en vul uw debiteurnummer in. U ontvangt dan een e-mail, op het bij ons bekende e-mailadres, met uw inloggegevens. Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het inloggen? Neem dan contact op met het team Klantadvies via 070 750 21 10.

Image

Contact

Kindcentrum Laura Dak
2e Braamstraat 7
2563 HJ Den Haag
Telefoon: 070 325 53 49
Image