Stichting Lotje

Stichting Lotje ondersteunt kleinschalige initiatieven en projecten voor hulp aan kinderen, tot en met 18 jaar in Den Haag, die zich in een noodsituatie bevinden. 

Door corona is de vraag om deze hulp alleen nog maar toegenomen. Stichting Lotje wil kinderen in schrijnende situaties helpen en opvrolijken. Daarvoor staat ze in contact met professionals, zoals gezinscoaches/ jeugdwerkers, die dagelijks met gezinnen werken.

Daarnaast heeft Stichting Lotje 20 Kasten van Lotje verspreid op verschillende locaties in Den Haag, gevuld met goede tweedehands kinderkleding, vaak ook met speelgoed, boeken en schoenen.

Sinds maandag 7 juni staat in het wijkcentrum Lindenkwadrant ook ‘een Kast van Lotje’. Een mooie aanwinst voor het Kind Centrum!
Ouders/ verzorgers die extra hulp kunnen gebruiken op dit gebied, kunnen terecht bij Ubeeth Sorgucu en Gunul Ozcan. Beheerders van het wijkcentrum Lindenkwadrant. Zij hebben de sleutel van de kast. Openingstijden van het wijkcentrum zijn van maandag t/m donderdag tussen 08.030-16.30 uur. Ubeeth is bereikbaar op het nummer 06-81 68 87 59.Meer informatie over dit project:
https://www.stichtinglotje.nl/de-kast-van-lotje/