Image

Agenda


Hieronder vind je een lijst van activiteiten die worden georganiseerd door het Kind Centrum of een van de organisaties die zijn aangesloten bij het Kind Centrum. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

In de zomervakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd door 'Voor Welzijn'. Van waterspelen, de Sport en Spelbus, eetbare plantenspeurtocht tot Glow Golf, quiz, film en schepvissen.  Hieronder vind je meer informatie. Aanmelding loopt via de medewerker die het organiseert. 

Zaterdag 11 september:

Cultuurspektakel op Weigeliaplein. Voor Jong en Oud een feest met allerlei activiteiten op het gebied van muziek, dans, eten, verhalen uit verschillende culturen. Een samenwerking van wijkcentrum Jasmijn en het Kind centrum.

Zaterdag 18 september: Pleinfeest

Een feestelijke opening van het nieuwe groene schoolplein met allerlei leuke activiteiten. Dit feest is een samenwerking van Wijkvereniging Jasmijn en het Kind Centrum. Van 11.00-15.00 uur bent u welkom op het plein.

Locatie: 2 Braamstraat 5, Den Haag.
Schmincken, een dj, poppenkastspeler, een rondleiding door de gebouwen van de organisaties die zijn aangesloten bij het Kind Centrum zijn enkele activiteiten die op het programma staan.

Meer informatie volgt. Houd deze website in de gaten.

Diverse Zomeractiviteiten

op verschillende locaties, georganiseerd door Voor Welzijn. Van waterspelen, de Sport en Spelbus, eetbare plantenspeurtocht tot Glow Golf, quiz, film en schepvissen.
Image
Image